top of page
Foto 0079.jpeg

bruiloftsbloemen

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Bij jullie mooiste dag horen natuurlijk de mooiste bloemen. Superleuk dat jullie hiervoor aan mij & mijn veldbloemen denken. Waarschijnlijk houden jullie net als ik van de natuur en vinden jullie het belangrijk dat de bloemen op jullie bruiloft een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Goed nieuws: doordat ik met bloemen uit mijn eigen pluktuin werk, zit dit sowieso goed. Geen stijve, gecultiveerde bloemen, nee, denk aan luchtig, stijlvol, vrolijk, weelderig! Naar aanleiding van jullie wensen en smaak, maak ik een mooi concept voor de aankleding met uiteraard het bijpassende prijskaartje.

 

Willen jullie liever een paar emmers met bloemen zodat jullie zelf de aankleding kunnen verzorgen? Dat kan natuurlijk ook!

Hier onder zie je een impressie van mijn werk. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, dus schroom niet om contact op te nemen via jennita@plukatelier.nl.

IMG_7990 2.heic
IMG_8319.HEIC

voor bruid Vicky

voor bruid Aafke

Ieke & Bram

kleurrijke veldbloemen, dat was de wens van Ieke & Bram voor hun mooiste dag. Nou, daar wist ik wel raad mee natuurlijk!

Naast het bruidsboeket maakte ik ook nog corsages van droogbloemen en gingen er 2 DIY emmers met losse bloemen mee naar Noord Holland, om het feest mee aan te kleden.

 

na ontving ik deze lieve review:

Jennita heeft de bloemen voor onze bruiloft verzorgd. Het contact met haar verliep heel soepel. We kregen prachtige plukbloemen, corsages van droogbloemen en echt een waanzinnig mooi trouwboeket. Veel complimenten over gekregen!

- Ieke, juni 2023

fotografie: Aline Bouma

IMG_4921.HEIC
Ieke&Bram786.JPG
Ieke&Bram23_edited.png
2G5A8093.JPG
Hugo&Hilde-0272.jpg

Hilde & Hugo

Hilde had een specifieke wens voor haar bruidsboeket, namelijk zo veel mogelijk inheemse bloemen. Dat vond ik een leuke uitdaging en het resultaat was een heel weelderig veldboeket met onder andere boerenwormkruid, wilde peen, korenbloemen, heide, delphinium, guldenroede en scabiosa. Na de bruiloft ontving ik een berichtje dat ze er ontzettend blij mee was. En dat maakt mij dan weer blij!

foto's door By Mirte Photography

Hugo&Hilde-0169.jpg
H&H-bymirtephotography-2721.jpg
Hugo&Hilde-0174.jpg

Sanne & Geert

romantische bloemen in zachte tinten was de wens van Sanne en Geert voor hun mooiste dag. Ik mocht het bruidsboeket en losse bloemen verzorgen om hun fantastische tuinbruiloft mee aan te kleden. Wat een feest! Na afloop ontving ik deze mooie review:

Jennita heeft de bloemen voor onze bruiloft verzorgd, inclusief prachtig bruidsboeket! In verband met noodweer lukte het niet meer om in de pluktuin te komen kijken en bloemen uit te zoeken, maar Jennita heeft de bloemen helemaal naar onze wens en smaak uitgezocht en bezorgd. Heel erg prettig en we zijn meer dan tevreden!

- Sanne & Geert, juli 2023

Schermafbeelding 2023-07-21 om 08.59.31.png
IMG_9645.heic

Mike & Ylva

de bruiloft van Mike & Ylva vond plaats in hun eigen achtertuin, zo gezellig!

Ze kwamen samen met hun dochtertje een paar weken van te voren al even in de tuin kijken, waar Ylva helemaal verliefd werd op blauwe korenbloemen. Die moesten dus sowieso in haar boeket. De avond voor de bruiloft kwam Mike nog even langs om de laatste bloemen uit te zoeken voor het trouwboeket. Ik maakte voor Mike & Ylva ook nog 2 grote vazen met bloemen als backdrop, haarspeldjes & polscorsages met gedroogde bloemen en ik leverde emmers met bloemen waarmee ze zelf vaasjes konden vullen.

Ylva en Mike portretten 9.JPG
Ylva en Mike portretten 1.JPG
IMG_9582.HEIC
IMG_9611.heic
IMG_9571.heic

Anna & Alexander

De grote dag van Anna & Alexander vond plaats op regeneratieve boerderij Schevichoven, bij mij om de hoek. Een echte thuiswedstrijd dus. En ik mocht dit festijn aankleden met mijn bloemen!
 

Ik maakte op verzoek van de bruid een volledig wit bruidsboeket van dahlias, corsages, bloemen voor op de dinertafels, boeketjes voor aan de bankjes en een bloemstuk voor op de backdrop bij de ceremonie. Niet alles uit eigen tuin deze keer, vanwege het moment in het seizoen en een paar specifieke wensen.

IMG_0036.HEIC
IMG_0051.heic
IMG_0022.HEIC
IMG_0071.heic
SUEGRAPHY_BjornenEmilie_0016.jpg
SUEGRAPHY_BjornenEmilie_0017.jpg

Emily & Bjorn

Dit stralende koppel trouwde op Vlieland, en het boeket moest dus sterk genoeg zijn de reis naar het eiland te overleven. Om die reden maakte ik een boeket van verse & gedroogde bloemen. Daarnaast droeg Emily een kroontje van droogbloemen, en Bjorn de bijpassende corsage.

Na de bruiloft ontving ik deze lieve review over mijn werk:
Ongeveer twee weken voor onze bruiloft ontdekte ik plukatelier en heb ik Jennita gevraagd om (vrij last-minute dus) mijn trouwboeketje samen te stellen, een droogbloemenkrans voor in mijn haar en een daarbij passende corsage voor mijn man. Met een paar inspiratie foto's en kleuren ging Jennita aan de slag. Ze heeft ze heel flexibel met ons meegedacht, ook over het goed vervoeren van de bloemen die nog best een tochtje hadden te gaan naar Vlieland. het eindresultaat was prachtig!

Helemaal naar onze smaak en heel goed passend bij elkaar, we zijn er superblij mee en zouden plukatelier zeker aanraden.

- Emily, augustus 2021

Fotografie: Suegraphy

IMG_0097.heic
IMG_9530 2.heic

Joppe & Eva

Een heerlijk boeket voor een DIY bruiloft eind augustus 2022. Dit in de basis romantische boeket kreeg een stoere, edgy uitstraling door de toevoeging van de donkere scabiosa, zaaddozen van de echinacea die net een distel lijken en het oranje accent van cosmea toe te voegen.

 

Het resultaat is een verrassend, stoer en toch romantisch boeket waarvan Eva tranen in haar ogen kreeg toen ik het kwam bezorgen. Het grootste compliment wat ik me dan wensen!

Styled Shoot Daisy Janssen Fotografie

Daisy organiseerde haar eigen styled shoot en vroeg mij de bloemen te verzorgen. Natuurlijk zei ik ja! Wat een eer. Omdat de shoot nog nét te vroeg in het jaar plaatsvond om deze helemaal met mijn eigen gekweekte bloemen aan te kleden, heb ik deels bloemen ingekocht voor deze 'bruiloft'.

De shoot had een Italiaans thema, en ik wilde er nóg wat meer romantiek in brengen met bloemen in zachte tinten.

naast het bruidsboeket maakte ik ook een backdrop van groen met een bloemenaccent, een grote vaas voor bij de 'first look' en natuurlijk bloemen voor op de dinertafel.

fotografie: Daisy Janssen Fotografie

IMG_9184.JPG
IMG_9180.JPG
IMG_9177.JPG
IMG_9176.JPG
DaisyJanssenFotografie_ItalianWedding-212.jpg
DaisyJanssenFotografie_ItalianWedding-202.jpg
DaisyJanssenFotografie_ItalianWedding-57.jpg
bottom of page