top of page
WZP-preview-Jennita2023-08.jpg

workshops

meer leren over bloemen, pluktuinieren of iets moois maken met droogbloemen? Welkom op mijn workshops! Onderstaande workshops zijn zowel op open inschrijving als met een besloten groep voor bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnenactiviteit te boeken.

WZP-Jennita-juni2022-054.jpg

online cursus 'tot bloei'

droom jij ook van eindeloos bloemen plukken uit je eigen tuin of volkstuin, maar heb je geen idee waar te beginnen? Doe dan mee aan mijn online cursus 'TOT BLOEI', waarin ik je meeneem de tuin in om samen bloemen te zaaien, verzorgen, oogsten en schikken. Ook meedoen? In september gaan de deuren weer open!

WZP-Jennita-juli2023-033.jpg

workshop winterkans

In de workshop 'winterkrans' leer ik je hoe je een natuurlijke krans maakt van diverse soorten groen, wintermaterialen en droogbloemen. 

 

Je gaat met je zelfgemaakte kunstwerk naar huis, waar je hem een mooie plek kunt geven. Zowel hangend aan de deur als liggend op tafel een echte eyecatcher voor de winter of de kerst!

Nieuwe workshopdata komen in de herfst van 2024 .Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

IMG_0956.heic
IMG_9680.heic
IMG_9557.HEIC

veldboeket

 zodra de tuin in volle bloei staat vind ik het heerlijk om deze bloemenpracht met jullie te delen. Normaal is het bij mij niet mogelijk om zelf te komen plukken, maar in deze workshop mag het wel!

Ik leer je in deze workshop alles over hoe je een mooi boeket samenstelt en welke 'ingrediënten' hierbij komen kijken. Daarna komt het leukste gedeelte: zelf plukken en om er een écht boeket van te maken leer ik je de professionele bindmethode: de korenschooftechniek.

Kijk in de webshop voor welke datum er nog plekken beschikbaar zijn:

IMG_6146.HEIC

droogbloemen

een gedeelte van de bloemen die ik kweek oogst ik om ze te laten drogen. Als het verse bloemen seizoen er weer op zit, hebben we gelukkig de droogbloemen nog om mooie dingen mee te maken! Het fijne is dat je er heel lang van kunt genieten want ze blijven minimaal een jaar mooi.

ook een mooie krans voor aan de muur of kroontje voor in je haar maken? Dat kan in de workshop Droogbloemenkrans. Op dit moment staan er nog geen data gepland, maar mail naar jennita@plukatelier.nl om je interesse kenbaar te maken.

IMG_0033.JPG
IMG_9348.HEIC

prive workshop

zoek je nog een leuke activiteit voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag of andere gelegenheid?

Ik verzorg met liefde een priveworkshop voor jullie groep, met een minimum van 6 personen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je eigen veldboeket plukken & schikken of iets moois maken met droogbloemen. Je kunt altijd even een mailtje sturen om te overleggen!

bottom of page