top of page
WZP-preview-Jennita2023-08.jpg

workshops

meer leren over bloemen, pluktuinieren of iets moois maken met droogbloemen? Welkom op mijn workshops! Onderstaande workshops zijn zowel op open inschrijving als met een besloten groep voor bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnenactiviteit te boeken.

WZP-Jennita-juni2022-054.jpg

online cursus 'tot bloei'

droom jij ook van eindeloos bloemen plukken uit je eigen tuin of volkstuin, maar heb je geen idee waar te beginnen? Doe dan mee aan mijn online cursus 'tot bloei', waarin ik je het hele seizoen meeneem de tuin in om samen te zaaien, verzorgen, oogsten en schikken. De volgende, volledig vernieuwde, editie start in het voorjaar van 2024. Klik hier om je interesse kenbaar te maken, dan hou ik je op de hoogte!

WZP-Jennita-juli2023-033.jpg

pluktuinieren

in de workshop pluktuinieren help ik je op weg met jouw eigen pluktuin. Alles komt aan bod: waar begin je, hoe bereid je je tuin voor, welke bloemsoorten mogen niet ontbreken, welke soorten zaai je voor, welke soorten zaai je direct in de volle grond, wanneer ga je verspenen en uitplanten. Dit en nog veel meer!

de cursus pluktuinieren vindt plaats bij mij in de tuin in Scherpenzeel. In het voorjaar van 2024 zullen er nieuwe data online komen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

WZP-Jennita-juli2023-033.jpg
IMG_9680.heic
IMG_9557.HEIC

veldboeket

 zodra de tuin in volle bloei staat vind ik het heerlijk om deze bloemenpracht met jullie te delen. Normaal is het bij mij niet mogelijk om zelf te komen plukken, maar in deze workshop mag het wel!

Ik leer je in deze workshop alles over hoe je een mooi boeket samenstelt en welke 'ingrediënten' hierbij komen kijken. Daarna komt het leukste gedeelte: zelf plukken en om er een écht boeket van te maken leer ik je de professionele bindmethode: de korenschooftechniek.

In de webshop kan je zien welke data er gepland staan en jouw plek reserveren.

IMG_6146.HEIC

droogbloemen

een gedeelte van de bloemen die ik kweek oogst ik om ze te laten drogen. Als het verse bloemen seizoen er weer op zit, hebben we gelukkig de droogbloemen nog om mooie dingen mee te maken! Het fijne is dat je er heel lang van kunt genieten want ze blijven minimaal een jaar mooi.

ook een mooie krans voor aan de muur of kroontje voor in je haar maken? Dat kan in de workshop Droogbloemenkrans. Op dit moment staan er nog geen data gepland, maar mail naar jennita@plukatelier.nl om je interesse kenbaar te maken.

IMG_0033.JPG
IMG_9348.HEIC

prive workshop

zoek je nog een leuke activiteit voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag of andere gelegenheid?

Ik verzorg met liefde een priveworkshop voor jullie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je eigen veldboeket plukken & schikken of iets moois maken met droogbloemen. Je kunt altijd even een mailtje sturen om te overleggen!

bottom of page