top of page

verse bloemen thuisbezorgd!

Na maanden plannen, dromen en voorbereiden is het eindelijk zover: mijn bloemenservice gaat van start! Vanaf vrijdag 3 juli bezorg ik wekelijks boeketten met de mooiste biologische bloemen in Doorn en omgeving. Als bezorggebied houd ik in eerste instantie een straal van hemelsbreed 10km rondom Doorn aan. Mocht je verder weg wonen en toch geïnteresseerd zijn, neem dan even contact op. Als er genoeg biobloemenliefhebbers bij jou in de buurt wonen, kan ik de bezorgroute misschien uitbreiden.


De bloemen waar ik de boeketten mee maak worden natuurvriendelijk geteeld, wat inhoudt dat er geen gif, chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt wordt. Ze worden in de volle grond geteeld en er wordt bewust omgegaan met watergebruik. Op deze manier proberen we het ecosysteem en de biodiversiteit te ondersteunen en stimuleren.


Ik heb superveel zin om jullie blij te maken met deze schone bloemen. Bestellen kan in de webshop, eerst even overleggen mag ook, stuur me gerust een mailtje op jennita@plukatelier.nl.


Op naar een zomer vol verse, natuurvriendelijke bloemen!

83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page